Menu

Vrouw waar muziek inzit and more art by Stanhill

Vrouw waar muziek inzit
h = 180 cm
2 400
acrylic one
brons en ijzer patina

Hoogte 180cm inclusief sokkel

Stanley Hillebrandt begon zijn creatieve carrière op de kunstacademie Artibus in Utrecht als grafisch ontwerper en ontwikkelde zich professioneel film/tv-programmamaker.

Naast zijn film/TV werk spitst Hillebrandt zich toe op zijn kunst. Als beeldend kunstenaar is hij steeds op zoek naar vernieuwing.

Zijn schilderijen en sculpturen zijn de afgelopen 45 jaar steeds onderwerp van nieuwe ontwikkelingen en materialen geworden. Traditioneel geschilderde olieverf taferelen, acrylverf kleurige bloemen, 3D schilderijen waarbij het lijkt alsof er vogels uit de doeken vliegen, maar ook abstracte werken. De schilderijen kenmerken zich vooral door het gebruik van primaire kleuren en diverse dikke lagen verf. Zijn werk is groot, kleurrijk en uitbundig.

Zijn werken laten de traditionele technieken los en door te experimenteren met verf, kunsthars, pigmenten, brons/ en ijzeroxide ontstaat er een bijzondere combinatie van sculpturen en doeken.

StanHill zegt daarover: “Creëren is bij mij een escalatie van ideeën. Voortdurend de grenzen opzoeken, en overtreffen, altijd op zoek naar vernieuwing en daaruit voortvloeiend verrassing, verwondering.

Ruimte geven aan al het nieuwe wat nog niet is. Dat is mijn roeping, mijn uitdaging. Want is dat niet wat leven is?

“Ruimte maken voor het nieuwe.”offered by:

other works by Stanhill

Lady Point
h = 180 cm
acrylic one
brons en ijzer oxide

more from Kunsttoer

Berkenbos met blauwe vogel
80 x 120 cm (h x w)
# Acrylic on canvas

Bloesemboom in blauw
120 x 100 cm (h x w)
# Acrylic on canvas

Winter in Amerika
80 x 60 x 2 cm (h x w x d)
# Acrylic on canvas

Cranes
70 x 100 cm (h x w)
# oil on canvas

Dream
80 x 60 cm (h x w)
Oil on canvas

Pages

Do you create or deal with art?