Touch#14 , 2020

OPZET
Als doel wou ik de kwetsbaarheid van builen/blauwe plekken in beeld brengen. Het ‘naakte’ en de vreemde positie van het lichaam geeft een dubbele sfeer weer: zowal erotisch als geweldadig. Je verbeelding maakt ervan wat je wil.

MAKING OF
De foto’s zijn gemaakt met een analoog fototoestel dat ik mocht lenen van een vriendin. Dit betekende dat ik geen direct zicht had op de foto’s en moest wachten tot ze ontwikkeld waren. (Met alle dank aan Martien van het fotowinkeltje in hartje Gent, die dit zo snel kon aanleveren tijdens Corona tijden.) Het kader vastleggen zorgde voor veel geklungel en nadat het witte bedlaken op de achtergrond voor de 3de keer naar beneden viel, hadden we gelukkig al de goede shots!
Door het natuurlijk effect van de grain / korrel moesten de foto’s bijna niet bewerkt worden, op de belichting en contrast na. Ze hadden meteen de vibe die ik wou weergeven. Een sober en kwetsbare look. Ik besliste na het bekijken van alle foto’s dat ik voor de nek ging gaan. Hier heb ik enkele blauwe plekken op aangebracht met Photoshop en het beeld krachtiger gemaakt van compositie.

Ausgestellt von

Soporset Poster Contest

Mehr von Soporset Poster Contest

Error #37 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #36 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #35 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #34 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #33 , 2024
Soporset Poster Contest