Fake #2 , 2023

Concept:

Mijn interpretatie van het woord "fake" is eerder "faking it".
Veel vrouwen faken een orgasme, veel onderzoeken tonen dat aan. Maar ik wilde meer doen dan dit alleen aankaarten. Ik wilde ook verwijzen naar de orgasme kloof.
De orgasme kloof is een concept dat verwijst naar de algemene ongelijkheid tussen heteroseksuele mannen en vrouwen in termen van seksuele bevrediging, en meer specifiek het verschil in hoe vaak ze een orgasme krijgen tijdens seksuele handelingen.
Dit is nogal veel informatie en het gaat ook over een onderwerp dat nog steeds een groot taboe is voor sommigen. Desondanks wilde ik de weergave hiervan luchtig maar ook interessant genoeg houden. Een afbeelding van een vagina zou misschien een beetje te veel zijn, dus vroeg ik me af hoe ik dit op een andere maar toch duidelijk manier kon weergeven. Na veel onderzoek kwam ik op het idee om fruit te gebruiken. Ik heb veel verschillende opties gezien, maar ik dacht dat het gebruik van een pompelmoes het beste resultaat zou geven.
Making of:
Het was heel leuk om eens met objecten te werken terwijl ik zelf fotografeerde. Het was wel moeilijk om een foto van de juiste “angle” te maken omdat ik steeds met het fruit moest prutsen maar ook zelf de foto moest maken. Kortom een leuke uitdaging!

Exhibited by:

Soporset Poster Contest

More from Soporset Poster Contest

Error #37 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #36 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #35 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #34 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #33 , 2024
Soporset Poster Contest