Equal#10 , 2022

In de wereld waarin we leven, probeert men mannen en vrouwen wijs te maken dat hun schoonheid gebonden is aan maatschappelijke normen. Met deze poster wil ik aantonen dat deze normen niet bepalen wie ‘het perfecte lichaam’ heeft en wie niet. Elk lichaam is mooi! Elk lichaam is genoeg! Elk lichaam is gelijk!
Iedereen is mooi op zijn eigen manier. Daarom heb ik een meisje met scoliose gefotografeerd. Scoliose is een zijdelingse verkromming van de wervelkolom. Dit kan in meer en minder ernstige mate voorkomen. Het meisje dat ik heb mogen fotograferen heeft twee jaar geleden haar rug laten rechtzetten tijdens een operatie. Hierdoor heeft ze een litteken over haar volledige ruggengraat. Sinds de operatie heeft ze ook last van acne rond haar litteken. Vaak wordt dit door de maatschappelijke normen als een imperfectie beschouwd.
Ik wil dus tonen dat elk lichaam gelijk is. Elk lichaam is mooi en dient gewaardeerd te worden. Of je nu een andere huiskleur, cellulitis, acne of scoliose hebt of wat zwaarder bent, enzovoort. Je lichaam is gelijk aan dat van iemand anders.

Exposé par :

Soporset Poster Contest

Plus de Soporset Poster Contest

Error #37 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #36 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #35 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #34 , 2024
Soporset Poster Contest
Error #33 , 2024
Soporset Poster Contest